OVER JOHO!

JOHO! is een jongerenvereniging die zich hard maakt om allerlei leuke activiteiten en/of feestjes te organiseren door en voor jongeren tussen de 16 en 35 jaar. Elk jaar staan er een aantal terugkerende activiteiten en/of feestjes op de kalender, maar ook komen er elk jaar nieuwe evenementen bij.

 

De vereniging JOHO! wordt gedraaid voor en door de jongeren uit Hoogland en omstreken. Iedereen die zijn of haar steentje bijdraagt doet dit op geheel vrijwillige basis. Wij vinden dat iets om trots op te zijn!

 

In 2017 was het een feest jaar! JOHO! bestond toen namelijk 50 jaar, dus was het tijd voor een onvergetelijk jaar. In juni stond een heel weekend complet in het teken van onze verjaardag. Kijk even onder het kopje; ‘JOHO! Land’, want hier vind je wat mooie terugblikken van een weekend vol spektakel!

 

 

Wij zouden JOHO! niet zijn als wij niet mee gaan met de nieuwe trends. Bekijk dan ook hier onze prachtige AVG!

18 MIN

 Wel 16 maar nog geen 18? En je wilt al wel naar alle grote feesten in Hoogland? Dat kan! Vraag snel je 18 min toch erin pasje aan en je kunt op vertoon van je legitimatie bewijs en dit pasje bij de feesten naar binnen. Klik hier beneden voor alle info!

LID WORDEN

 Ben je nog geen lid en wil je dit dolgraag worden of lijkt het jou leuk om tijdens onze activiteiten je handen uit de mouwen te steken? Stuur ons dan een berichtje! Wij zijn natuurlijk altijd opzoek naar vrijwilligers om onze activiteiten te kunnen blijven organiseren.

JOHO! FEEST

 Bij JOHO! is het natuurlijk het hele jaar door feest. Heb jij wel zin in een feestje? Check hieronder al onze events en zet alvast alle datums in je agenda. Van busreizen tot bierproeverijen, wij maken er een feestje van!