JOHO! BUS
16 November 2019
MANEGE DE MOLENHEIDE, SCHIJNDEL

JOHO! Bus
18+ (da’s leuk, dat rijmt)

Waar de eerste zonnestralen ons land helaas alweer aan het verlaten zijn, laten wij jouw hartje weer een vreugdevol sprongetje maken met een ritje in de JOHO! Bus.
Zaterdag 16 november vanaf 18.00 uur, jouw avondagenda is bij deze vol!

En voor de licht autistische onder ons; ja, normaliter is in deze maand de JOHO! SPRS, maar wij konden het gewoon niet over onze hartjes verkrijgen om jullie nog 2 maanden in spanning te laten.
Want wij, JOHO!, hebben op ’t nippertje nog kaarten kunnen scoren voor het ‘alle remmen los’ indoor-schuur-feest in Schijndel! En zeg nou zelf, dat is toch ook te gek?!
Het feest is volledig uitverkocht, maar ons busje heeft nog precies genoeg plekjes voor jouw en de kontjes van je besties.

Niet geheel onbelangrijke vraag; hoe kom jij nu precies aan jouw eigen kaartje?
Op de vertrekplaats van 16 november, houden wij op vrijdag 18 oktober een fysieke kaartverkoop om stipt 19.30 uur. De vertrek- en verkoop locatie is, 3 keer raden, in Café-Bar de Kolkrijst.
Voor leden kost dit geintje €30,- en €35,- voor niet leden. Dit is inclusief toegangskaart en buskaart.

Zaterdag 16 november zal de bus om stip 18.00 uur vertrekken, zorg dus dat je op tijd bent. De bus vertrekt weer huiswaarts om 01.15 uur en zorg dus wederom dat je hier op tijd bent. Ervaring heeft ons geleerd dat de bus niet wacht.