OVER JOHO!

JOHO! is een jongerenvereniging die zich hard maakt om allerlei leuke activiteiten en/of feestjes te organiseren door en voor jongeren tussen de 16 en 35 jaar. Elk jaar staat er een aantal terugkerende activiteiten en/of feestjes op de kalender, maar ook komen er elk jaar nieuwe evenementen bij.

De vereniging JOHO! wordt gedraaid voor en door de jongeren uit Hoogland en omstreken. Iedereen die zijn of haar steentje bijdraagt doet dit op geheel vrijwillige basis. Wij vinden dat iets om trots op te zijn!

En dit jaar is het feest! JOHO! Bestaat namelijk 50 jaar, dus tijd voor een jaar om niet te vergeten. In juni dit jaar zal er een weekend compleet in het teken staan van onze verjaardag. Houdt de site daarom goed in de gaten, want dit weekend vol spektakel wil je natuurlijk niet missen.

18 MIN

 Wel 16 maar nog geen 18? En je wilt al wel naar alle grote feesten in Hoogland? Dat kan! Vraag snel je 18 min toch erin pasje aan en je kunt op vertoon van je legitimatie bewijs en dit pasje bij de feesten naar binnen. Klik hier beneden voor alle info!

18 MIN TOCH ERIN.NL

LID WORDEN

 Ben je nog geen lid en wil je dit dolgraag worden of lijkt het jou leuk om tijdens onze activiteiten je handen uit de mouwen te steken? Stuur ons dan een berichtje! Wij zijn natuurlijk altijd opzoek naar vrijwilligers om onze activiteiten te kunnen blijven organiseren.

WORD LID

JOHO! FEEST

 Bij JOHO! is het natuurlijk het hele jaar door feest. Heb jij wel zin in een feestje? Check hieronder al onze events en zet alvast alle datums in je agenda. Van busreizen tot bierproeverijen, wij maken er een feestje van!

HIER IS T FEESTJE